Servicii Creare Site & IT

Servicii Creare Site

Avand un design unic site-ul dumneavoastra, este o parte importantă a procesului de branding și marketing al afacerii dvs.

Detalii

Optimizare SEO

Obtineti o clasare de top pentru termenii de cautare doriti si atrageti noi potentiali clienti, catre afacerea dumneavoastra

Detalii

Echipamente

Oferim sisteme de inalta performanta dotate cu procesoare Intel, medii de stocare moderne - SSD, Servere, Sisteme Desktop, Laptopuri, Imprimante - echilibrate in special pentru aplicatii de business

Detali

MARKETING ONLINE

Oferim servicii de marketing online, intotdeauna gasim cea mai eficienta solutie a costurilor si conversiilor generate, pentru afacerea ta.

Detalii

Solutii Software

Oferim licente, solutii, implementari si suport pentru firmele mici pe produsele Microsoft & Unix

Detalii

Solutia WinMentor

Contabilitate, Gestiunea stocurilor, Imobilizari, Comercial, Productie, CRM, Parc auto, Utilaje, IFRS, Salarii, Comenzi online, WME-Retail, WME-Restaurant, WME-BackOffise, DataWareHouse, Business inteligence, Rapoarte pe WEB

Detalii

DIGITAL BRANDING

Oferim antreprenorilor care isi iubesc brandul solutii de branding, ne place sa credem brandul este prima carte de vizita.

Detalii

HOSTING WEB PE SSD

Fara costuri adiționale oferim software premium la toate pachetele de gazduire pentru un uptime cât mai ridicat.

Detalii

Domenii Web

Oferim servicii de inregistrare domenii web, toate domeniile sunt înregistrate pe numele clienților, domeniile .RO sunt rezervate după finalizarea comenzii, domeniile internaționale nu pot fi rezervate ci doar activate.

DetaliiImpreuna schimbam imaginea afacerii tale

CONSULTANTA IT FREE

Portofoliu Nostru Web

Noi construim ‘legaturi’ prin tehnologia web, în scopul de a plia obiectivul clientului la cerintele nisei de business .

DETALII PORTOFOLIU WEB