MARKETING ONLINE

Marketing Online Accesibil

 

Noua noastra abordare de marketing online sau publicitate online este îndreptată spre crearea și construirea unei ‘iubiri’ profunde pentru brandul dvs. Avem o abordare netradițională la media tradițională – depășind standardele, metodele și practicile învechite de atragere a vizitatorilor pe pagina web a companiei dvs.
Email Marketing Online

Proiectați campaniile de marketing online prin e-mail cu instrumente simple de drag-and-drop. Designul dvs. este garantat să arate uimitor în fiecare cutie poștală, pe fiecare dispozitiv. Vă oferim un nivel fără precedent de confort și ușurință atunci când creați și trimiteți campanii de marketing online prin e-mail.


Marketing Online, are scopul de a promova produsele sau serviciile oferite

Urmăriți campaniile. Monitorizați rapoartele.

Urmărirea performanței campaniei dvs. de e-mail marketing online este mai ușoară cu ajutorul nostru. Puteți obține cu ușurință o perspectivă asupra numărului de destinatari care au deschis e-mailul dvs., a numărului de e-mailuri afișate, a ratelor de dezabonare și a accesării statistice. Creare Site Romania oferă o varietate de moduri de analiză și interpretare a performanței campaniei de marketing online dvs. cu diagrame și date pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți campaniile de marketing online.Trimiteți campania dvs. și asigurați-vă livrarea

Campaniile de marketing online prin e-mail sunt la dispoziția dvs., pe măsură ce le stocăm în cloud, ceea ce înseamnă că le puteți accesa oricând și oriunde pe desktop, pe tabletă sau pe iPhone. Programați-vă campania sau trimiteți-o imediat. Verificați imediat livrarea în rapoartele și statisticile noastre. Ratele de livrare ridicate sunt garantate deoarece avem bucle de feedback cu toți principalii furnizori de servicii de internet.Social Media Marketing

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor să ajungă la clienți acolo unde se află, caracterizând în același timp mărcile lor și extindându-și baza de clienți. Dacă se realizează corect, marketingul social media poate crește și eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv Optimizarea SEO și SEM – ajutând la crearea legăturilor naturale și la creșterea traficului, conștientizării, recunoașterii mărcii și a bunăvoinței. Dacă doriti o strategia de social media, cu managementul sau cu publicitatea, vă putem ajuta.


Marketing Online

Ce este marketingul social media?

Marketingul social media, sau SMM, este o formă de marketing online pe internet care implementează diverse rețele media sociale pentru a atinge obiectivele de marketing și de branding. Marketingul pe mediile sociale acoperă în primul rând activitățile care implică partajarea socială a conținutului, videoclipurilor și imaginilor în scopuri de marketing online, precum și publicitatea media plătită.


Cum vă putem ajuta?

Suntem experți in marketing online, iar serviciile de creare site vin in principal insotite de servicii optimizare seo standard pentru recomandari din partea clientilor si prietenilor care stiu cum lucram puteti vedea in sectiunea pareri ale clientilor nostri. Nu credem că vânzătorii ar trebui să facă toate discuțiile pentru noi și vă recomandăm să vorbiți direct clienților noștri pentru a înțelege cine suntem și ce facem.
Prețul nostru social media este complet individualizat și se bazează pe situația actuală și pe obiectivele dvs.De ce aveți nevoie de un management social media?

Clienții dvs. se află pe social media.

Indiferent de industria în care se află compania dvs., clienții dvs. utilizează zilnic mediile sociale. Este important să le păstrați angajați și conectați la marca dvs., astfel încât să fiți întotdeauna prima lor opțiune.

Există oameni care caută compania dvs.

Dacă compania dvs. oferă un produs sau un serviciu, puteți să pariați că există oameni care vorbesc despre el și caută companii care îl furnizează. Serviciul nostru de management social media vă va ajuta afacerea să se alăture conversației și să genereze noi clienți.

Oamenii vorbesc despre compania dvs. pe social media.

Trebuie să ascultați ceea ce spun clienții dvs. despre compania dvs. pe social media și să răspundeți preocupărilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive ale companie dvs. are de oferit și răspund sincer la observațiile negative.

Companiile merită un expert pentru managementul social media.

Majoritatea proprietarilor de afaceri și a managerilor de marketing nu au timp să-și gestioneze toate canalele media sociale. Fiecare membru al firmei noastre a primit certificarea în managementul social media și agenția noastră vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de marketing și o nouă bază de clienți.Marketing pe Mobil

Marketing Online pe mobil este cea mai recentă tehnologie care vă ajută să atrageți mai mulți clienți noi – clienți care cheltuiesc mai mulți bani, mai frecvent! Vă putem ajuta să lansați o campanie de marketing pe mobil de succes pentru a vă conecta, a comunica și pentru a vă menține clienții conecți la produsele sau serviciile ofrite.


Mobile marketing

Cum facem noi marketing online

Marketing online, este considerat una dintre cele mai populare metode de marketing. Dar numărul mare de utilizatori de telefonie mobilă afectează potențialul unei campanii de marketing online. Pe măsură ce utilizatorii de telefoane mobile sunt mai mulți, eficacitatea și eventualul succes al unei campanii de marketing pe mobil ar fi mult mai puternica decât ceea ce v-ați putea aștepta de la o campanie de marketing online, care este încă o metodă foarte populară de marketing astăzi.Serviciile noastre de marketing pe mobil

  • Mobile Websites
  • SMS Marketing
  • Mobile Search Campaigns
  • HTML5 and CSS3
  • Comert pe mobil
  • Coduri de bare 2D /QR
  • Mobile App Development
  • Mobile Marketing afisare campaniiImpreuna schimbam imaginea afacerii tale


Echipa de la CreareSiteRomania.Ro este concentrata asupra functiei ,gradului si gestionarii site-ului dumneavoatra ca un activ de afaceri. Noi dorim sa asiguram cel mai bun continut web pentru clientii nostri astfel inca vizitatorii sa poata gasi cu usurinta si intuitiv informatiile pe care le cauta, rezultand intr-o experienta placuta si productiva.


CONSULTANTA WEB FREE

Portofoliu Nostru Web

Noi construim ‘legaturi’ prin tehnologia web, în scopul de a plia obiectivul clientului la cerintele nisei de business .

Detalii Portofoliu Web