Gestionarea Salariatilor


Este o aplicaţie separată, integrată nativ cu WME. Permite gestionarea unui număr nelimitat de salariaţi, începând de la datele primare, calculul salariilor și generarea declaraţiilor obligatorii.

Munca utilizatorului este ușurată prin automatizarea calculelor privind: contribuţii angajat/angajator, sporuri/reţineri, drepturi în natură, concedii medicale, concedii de odihnă.

Transmiterea salariilor către bănci se poate realiza în mod automat prin generarea fișierelor specifice agreate de fiecare bancă în parte.

Se poate ţine evidenţa zilierilor / contractelor privind veniturile profesionale.

Notele contabile automate aferente salariilor operate în acest modul se pot importa în WME. Se preiau notele contabile atât pentru calculul salariilor cât și pentru plata acestora.

Înregistrările contabile se pot importa centralizat pe formaţii sau desfășurat pe formaţii și angajaţi, în funcţie de necesităţi și de nivelul de detaliere dorit.

Acest modul este actualizat în permanenţă pentru a ţine pasul cu schimbările atât de dinamice din legislaţia românească. Adăugând gradul ridicat de configurabilitate a listelor specifice, rezultă un instrument ideal pentru optimizarea activităţii de evidenţă a personalului și calcul al salariilor.Impreuna schimbam imaginea afacerii tale


Noi va ajutam sa va atingeti obiectivele pentru o afacere in crestere.

Consultanta IT Free

Portofoliu Nostru Web

Noi construim ‘legaturi’ prin tehnologia web, în scopul de a plia obiectivul clientului la cerintele nisei de business.

Detalii Portofoliu Web