Comercial


Acest modul pune la dispoziţia utilizatorilor toate uneltele necesare luării deciziilor în departamentul comercial.

Se ţine o evidenta strictă a tuturor conditiilor negociate prin Contractele comerciale încheiate cu clientii și furnizorii (target-uri pe volum, termen plata și cantitate, articole cadou, majorări de.

Evidenta promotiilor la achizitie sau la vanzare este utila pentru gestionarea campaniilor promoţionale, atat în ceea ce priveste achizitiile, cat și livrarile. Promotiile se pot defini pe intervale de valabilitate, pe articole individuale, pachete de articole sau articole cadou. Criteriile de acordare pot fi variate, în funcţie de cantitate minima, valoare sau zile credit.

Contractele de tip abonament reprezinta in instrument excelent pentru societatile care factureaza în baza unor contracte cu caracter repetitiv.

Calculul discounturilor stabilite pentru îndeplinirea conditiilor contractuale, cu generarea facturilor de discount off invoice, este posibil prin intocmirea notelor de credit clienti.

Controlul cererilor înregistrate în sistem și al livrărilor în sine către clienţi este gestionat prin machete specializate:

*pregătirea livrării cu stabilirea traseelor și urmărirea încărcării mijloacelor de transport proprii
*programarea traseelor de livrare pentru activitatea de desfacere
*onorarea comenzilor, în limita stocului disponibil

Certificatele de calitate se pot defini și asocia pe receptii și se listează la livrare. Aceste certificate pot fi inregistrate și ulterior receptiei, existand posibilitatea de alertare a celor interesati atunci cand certificatele furnizorilor întarzie prea mult.

Daca este necesar, modulul permite renegocierea termenelor de plata clienti.

Pentru zona de aprovizionare, permite inregistrarea de oferte de la furnizori, comenzi către furnizori, cu posibilitatea de stabilire a nivelurilor de aprobare în ceea ce priveste achizitiile.

Contractele de leasing permit evidenta cumpararilor în sistem leasing. Datele completate contin avansul, numarul de rate, dobanzile percepute, scadentele, valoarea reziduala, penalitatile de depașire termen, respectiv generarea graficului de rate, pe baza căruia se vor genera facturile de rate.

Analiza necesarului de stoc se efectueaza prin macheta Generator comenzi aprovizionare, luand în calcul stocul curent, comenzile deja întocmite catre furnizori, comenzile de productie lansate, comenzile de la clienti sau de la diverse subunitati.

Facilitatea Note credit furnizori permite verificarea corectitudinii facturilor de discount off invoice emise de către furnizori în conformitate cu condiţiile contractuale.

Gestiunile îsi pot echilibra stocurile prin Comenzi de la gestiuni. De asemenea, subunitatile firmei pot emite Comenzi între subunitati.

Activitatea agentilor poate fi controlata prin Target agenti care poate fi evidentiat lunar, cantitativ și valoric, pe articole, clase de articole sau pe total vanzari; o conditie de îndeplinire a targetului poate fi numarul de clienti înregistrati.

Colectia de generatoare de documente este utilizata pentru întocmirea rapida, centralizata a documentelor, în baza unor criterii generale, în conformitate cu stocurile existente.Impreuna schimbam imaginea afacerii tale


Noi va ajutam sa va atingeti obiectivele pentru o afacere in crestere.

Consultanta IT Free

Portofoliu Nostru Web

Noi construim ‘legaturi’ prin tehnologia web, în scopul de a plia obiectivul clientului la cerintele nisei de business.

Detalii Portofoliu Web