Creare Site Prezentare Pensiune

 Creare Site, Logo Design, Analytic, Responsive
DespreClient
Pentru a beneficia de un numar cat mai mare de ‘oaspeti’ am fost solicitati sa ajutam o pensiune din Tinutul Neamtului sa fie prezenta in mediul printr-un site de prezentare ce cuprinde un formular de rezervare camera ce eminte un numar de ordine, o sectiune de blog pentru a putea prezenta evenimentele din zona acestuia, o sectiune de galerie foto/video si un formular de contact

Pentru creare acestui site de prezentare clientul nostru a achizitionat de la CrearesiteRomania.Ro servicii de creare site, design logo, asistenta achizitionare domeniu web si gazduire web.

Toate site-urile web create de CrearesiteRomania.Ro sunt compatibile cu toate mediile mobile, smartphone si tablete


creare site prezentare Cazare Pensiune
creare-site-prezentare-pensiune
creare site prezentare Cazare Pensiune 01

Despre Proiect

Acest proiect este destinat pentru cresterea portofoliului de clienti si de a face cunoscute serviciile de cazare .

 

Domeniul principal de activitate al clientului pensiuneapaleu.ro este servicii de cazare.Pensiunea este un conac cu o arhitectura veche de peste 100 de ani. Pensiunea este situata la: 8 km de Cheile Bicazului, 15 km de Lacu Roșu, 20 km Barajul de la Bicaz, in centrul Comunei Bicazu Ardelean la 15 km de Masivul Ceahlau numit si Muntele Sfănt zona cu o încărcătură energetică deosebită.
La începutul lunii august, pe data de 6, de sărbătoarea „Schimbarea la Faţă” umbrele vârfurilor Toaca și Piatra Ciobanului formează timp de o oră și jumătate o hologramă naturală imensă, având forma unei piramide perfecte. Fenomenul a fost numit Umbra piramidei, fenomenul, unic în România ce are o explicaţie ştiinţifică, dar este înconjurat şi de o aură de mister. Tot la începutul lunii august, deasupra Vârfului Toaca, preț de câteva minute, se produce un fenomen optic, numit Calea cerului.

Este o zona montana cu cu foarte multe locuri de vizitat si de apreciat.

Zona va ofera posibilitatea de a efectua:
-plimbări și alpinism în Cheile Bicazului, Cheile Bicăjelului
-plimbari cu barca/vaporul pe Lacu Roșu și lacul de acumulare Izvoru Muntelui .
-pelerinaj la manastirile din Neamt: Pangarati, Bistrita, Agapia, Varatec, Secu, Manastirea Neamt, Sihastria.
-drumeții pe muntele Ceahlau urcand pana la varful Toaca, Suhard