PAY PER CLICK
Ce este plata pe click?

PPC stands reprezintă plata-pe-clic, un model de marketing pe internet în care agenții de publicitate plătesc o taxă de fiecare dată când se face clic pe unul dintre anunțurile lor. În esență, este o modalitate de a cumpăra vizite pe site-ul dvs., în loc să încercați să „câștigați” aceste vizite în mod organic.
Publicitatea pe motoarele de căutare este una dintre formele cele mai populare de PPC. Acesta permite agenților de publicitate să liciteze pentru plasarea anunțurilor într-o legătură sponsorizată a unui motor de căutare atunci când cineva caută pe un cuvânt cheie care are legătură cu oferta lor de afaceri.
PPC Management

Platforme precum Google AdWords și anunțurile Bing sunt importante pentru afacerea dvs. Cu ajutorul expertizei noastre de marketing pay-per-click (PPC), vă putem ajuta să vă luăm conturile la nivelul următor. Personalizăm strategia și raportarea adaptate nevoilor dvs.
Oferim suportul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă atinge obiectivul, fie că este vorba de maximizarea randamentului investiției, de creșterea numărului de clienți potențiali sau de conștientizarea mărcii.Ce oferim la Pay Per Click


Audit PPC

CrearesiteRomania.Ro ofera un proces de audit al PPC ce pornește de la înțelegerea obiectivului de audit, de acoperire și de la analiza datelor.


Bing Advertising

Echipa noastră de agenți de anunțuri din Bing are pregătirea și expertiza de care aveți nevoie pentru a profita la maximum de platforma PPC populară a lui Bing.Social Advertising

CrearesiteRomania.ro vă poate ajuta cu campanii sociale plătite, care vă pot conduce publicul țintă spre acțiunile dorite mult mai bine direcționate.


Afișare publicitară

Anunțurile dvs. grafice vor viza un public care a indicat deja un interes pentru serviciul sau produsul dvs.Google AdWords

Angajarea noastră vă oferă avantajul unui expert AdWords cu normă întreagă, fără costurile suplimentare de angajare a unui alt angajat cu normă întreagă.


Remarketing & Retargetare

Îmbunătățiți rentabilitatea investiției și creșteți numărul de conversii prin comercializare către persoanele care au vizitat cu toții site-ul dvs.Mobile MarketingProces scurt al campaniei dvs. cu plata pe clic:

Serviciul nostru de gestionare cu plata-pe-clic (PPC) include următoarele componente:

  • PPC search campaign strategy
  • Cercetarea și selecția cuvintelor cheie
  • Dezvoltarea reclamei publicitare
  • Setarea campaniei
  • Gestionarea ofertelor și urmărirea ROI
  • Optimizarea și dezvoltarea paginilor de destinație
  • Gestionarea și analiza campaniilorFunctionalitate

Raportăm lunar cu privire la succesul campaniei dvs. în ceea ce privește alegerea cuvintelor cheie și alegerea textului și vom crea un raport de rang, astfel încât să știți unde se clasifică organic pentru cuvintele cheie pe care le plătiți. În plus, după ce examinați raportul, vom rezerva un apel de o oră cu membrii echipei dvs. pentru a explica progresul, direcția și direcția campaniei dvs. și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le puteți avea.

Impreuna schimbam imaginea afacerii tale


Echipa de la CreareSiteRomania.Ro este concentrata asupra functiei ,gradului si gestionarii site-ului dumneavoatra ca un activ de afaceri. Noi dorim sa asiguram cel mai bun continut web pentru clientii nostri astfel inca vizitatorii sa poata gasi cu usurinta si intuitiv informatiile pe care le cauta, rezultand intr-o experienta placuta si productiva..


CONSULTANTA WEB FREE

Portofoliu Nostru Web

Noi construim ‘legaturi’ prin tehnologia web, în scopul de a plia obiectivul clientului la cerintele nisei de business .

DETALII PORTOFOLIU WEB