MOBILE MARKETING
Mobile Marketing

Mobile Marketing este cea mai recentă tehnologie care vă ajută să atrageți mai mulți clienți noi – clienți care cheltuiesc mai mulți bani, mai frecvent! Vă putem ajuta să lansați o campanie de marketing mobil de succes pentru a vă conecta, a comunica și a vă menține clienții prin intermediul ușii din nou și din nou.


Mobile Marketing


Servicii noastre de Mobile Marketing


Marketingul online este considerat una dintre cele mai populare metode de marketing. Numarul mare de utilizatori mobili depaseste potentialul unei campanii de marketing online. Pe măsură ce utilizatorii de telefoane mobile sunt mai mulți, eficiența și eventualul succes al unei campanii de marketing mobile ar fi mult mai puternice decât ceea ce v-ați putea aștepta de la o campanie de marketing online, care este încă o metodă foarte populară de marketing astăzi.


Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Vă ajutăm să creați o experiență perfectă pentru aplicațiile dvs. web pe dispozitive portabile, utilizând design receptiv, HTML5 și CSS3.Servicii de site-uri mobile

Ca agenție cu servicii complete, oferim o gamă largă de servicii web mobile. Aceasta include designul mobil, strategia și dezvoltarea aplicațiilor.SMS Marketing

Platforma noastră de marketing SMS pentru întreprinderi, concepută pentru afacerea dvs., permite comercianților să comunice instantaneu și să implice clienții în deplasare.

Cum creem noi o campanie ?

CrearesiteRomania.Ro este un partener de marketing mobil de încredere pentru multe dintre cele mai branduri din Romania. Clienții noștri se răzgândesc în mod constant în ceea ce privește serviciile noastre strategice, care dezlănțuie puterea tehnologiei noastre mobile, managementul preferințelor și platforma bogată de analiză. Folosiți capabilitățile noastre multi-canale prin SMS, MMS, web mobil, voce, coduri QR și e-mail pentru a crea experiențe extraordinare ale clienților pe parcursul întregului ciclu de viață.


Serviciile noastre de marketing mobile

 

  • Mobile Websites
  • SMS Marketing
  • Campaniile de căutare mobile
  • Comerțul mobil
  • Coduri de bare 2D / QR
  • Dezvoltarea aplicațiilor mobile
  • Campaniile de publicitate mobile pentru marketingImpreuna schimbam imaginea afacerii tale


Echipa de la CreareSiteRomania.Ro este concentrata asupra functiei ,gradului si gestionarii site-ului dumneavoatra ca un activ de afaceri. Noi dorim sa asiguram cel mai bun continut web pentru clientii nostri astfel inca vizitatorii sa poata gasi cu usurinta si intuitiv informatiile pe care le cauta, rezultand intr-o experienta placuta si productiva.


CONSULTANTA WEB FREE

Portofoliu Nostru Web

Noi construim ‘legaturi’ prin tehnologia web, în scopul de a plia obiectivul clientului la cerintele nisei de business.

DETALII PORTOFOLIU WEB