Creare Site Prezentare Constructii

creare site prezentare firma

Creare Site Prezentare Constructii

Servicii folosite: inregistrare domeniu web, gazduire web ssd, creare logo, creare site, optimizare site standard

Doriti sa aveti o pozitionare cat mai sus in motoarele de cautare precum Google sau Bing, un portofoliu de clienti activi si o prezentare a produselor sau serviciilor oferite cat mai obiectiva ? Va putem ajuta cu ajutorul serviciilor noastre de creare site de prezentare dedicat firmelor de constructii, gazduire web ssd, inregistrare domenii web, creare logo.

Folosim cele mai noi si eficiente tehnologii web de creare site, astfel un client din Brasov ce activeaza in domeniul constructiilor a dorit sa ii construim un site de prezentare care sa cuprinda o prezentare a serviciilor oferite de firma acestuia.

Primul pas a presupus o intalnire la cafea in Brasov, frumos oras il recomadam. Dupa achizitionarea unui domeniu web usor de memorat si foarte important cu legatura cu serviciile de constructii prestate de catre firma acestuia. Urmand sa incepem schitarea unui logo care sa evidentieze denumirea firmei de constructii. Configurand contul de gazduire web pe ssd pe unul din serverele noastre. Contul de gazduire web pe ssd este creat pe platforma de administrare Cpanel, ce este foarte intuitiv si usor de folosit. In functie de pachetul de gazduire web pe ssd ales va putem la dispozitie de la 1 GB pana la 4 GB. Puteti instala automat prin Softalocous cms-uri ( content managemt system ) precum : Joomla, PrestaShop, WordPress sau E-commerce si multe altele. Puteti creea subdomenii web nelimitate si conturi ftp ( file transfer protocol ). Fiecare pachet de gazdui web pe ssd are un numar limitat de adrese email ce poti fi create, de la 10 adrese de email pana la 80 e adrese email.

 

Share