Creare Site Joburi

creare site joburi romania

Creare Site Joburi

Servicii folosite: inregistrare domeniu web, gazduire web ssd, creare site web, optimizare site standard, administrare web

Portalul de joburi este echivalentul unui motor de cautare, doar cu niste diferente de functionalitate. Prin serviciul de creare site joburi oferim doua segmente, primul fiind pentru angajatori si al doilea pentru cei care cauta un loc de munca. Acesta integreaza atat ofertele de joburi, cat si CV-uri candidatilor.

Portalul de joburi poate fi unul general, ce va cuprinde cereri si oferte de munca din toate domeniile de activitate sau poate fi configurat doar pe un singur domeniu, cu atribute pe nivelul de cariera, studii si experienta.

Site ul de joburi va fi impartit in mai multe sectiuni care cuprind: consultanta pentru candidati, sfaturi pentru interviu, repere despre cum trebuie conceput un CV. Candidatii vor putea aplica la oricare din joburile afisate prin intermediul site-ului de joburi si acces la datele angajatorilor.

In platforma de joburi online se pot adauga joburi nelimitate, aveti un panou de administare foarte prietenos, schitarea unui design personalizat, compatibil cu toate mediile mobile ( smartphone si tablete ), sectiune dedicat angajatorilor, sectiune pentru useri, pachetul de optimizare web standard este inclus, serviciul de creare logo, integrare retele de socializare, gazduire web pe ssd, primul an este gratuit, serviciul de help.site este inclus pe o perioada de 3 luni.

 

 

Share