CALEA CATRE UN BUSINESS DE SUCCES

Despre Creare Site Romania

CreareSiteRomania.Ro este o agenție de web design premium, care se concentreaza pe calitate, inovație, și viteză. Am folosit tehnologia web pentru a aduce o crestere  clientilor nostri. Ne mandrim cu o mare etică a muncii, integritate și rezultatele finale. De-a lungul anilor CreareSiteRomania.Ro a fost capabil de a crea uimitoare site-uri web, de a câștigătoare increderea multor clienti cu business-uri pe diferite domenii permițând în același timp clienților noștri pentru a obține o mai bună prezență generală pe web.

 

Ce dorim sa oferim ?

Este simplu simplitate în serviciile web și soluții IT&C la prețuri competitive.

 

Cum reusim ?

Am proiectat întregul proces de creare al siteului web și al produselor noastre în jurul valorii de furnizare de tot ceea ce are nevoie o întreprinderi mica si mijlocie atunci când este la început de drum. Noi oferim clienților noștri un control complet al site-ul lor, iar echipa noastră oferă expertiza lor, chiar și după ce site-ul dvs. este lansat pe web.
creare site web


DESIGN

Echipa noastra de web design ofera o strategie de proiectare a interfetelor web, ce include un grad de utilizare peste medie, o functionalitate si o vizualizare rapida, bazata pe un cod sursa optimizat pentru un timp de incarcare scazut, sub 3 secunde, datorita imaginilor create si optimizate pentru site-ul web al institutiei dvs.
Iti facem cunoscuta afaerea in mediul online.IMPLEMENTARE WEB

Implementarea este un pas la fel de important ca si partea de proiectare web site. Implementarea este impartita in doua etape, prima fiind front-end ( partea vizuala a site-lui ) si doua back-end. Acesta consta in testarea site-ului pentru fi identificatre si corectate erorile aparute in timpul procesului de creare al site-ului.
Va ajutam sa va dezvoltati afacerea.  • Logo design
  • Creare Identitate vizuala si creare site web
  • Creare Identitate vizuala si creare site web
  • creare logo romaniaImpreuna schimbam imaginea afacerii tale

Noi va va ajuta sa va atingeti obiectivele pentru o afacere in crestere.

CONSULTANTA IT FREE