CUSTOM CMS WEBSITE

Custom CMS

Dacă aveți nevoie să vă schimbați frecvent site-ul web, trebuie să luați în considerare un site Web CMS în locul unui site web static. Un site Web in sistem de management al conținutului (CMS) vă permite partenerilor dvs. / angajaților să adăugați și să editați conținut pe site-ul dvs. dintr-un panou administrativ care este securizat cu o parolă. Aceste sisteme sunt utile deoarece nu aveți nevoie de instruire HTML pentru a adăuga pagini noi sau pentru a edita sau a șterge conținut pentru site-ul dvs.Ce Include ?

Creăm platforme personalizate CMS pentru clienții care au nevoie de o soluție special adaptată pentru un site Web sau pentru un sistem bazat pe web. Unele dintre beneficiile pe care le oferim împreună cu serviciile personalizate ale CMS includ următoarele:


CMS orientat catre proiect

Implementarea și suportul CMS

SOLUȚII CMS SCALABILE

CELE MAI BUNE TEHNOLOGII WEB LA UN COST ACCESIBIL

Păstrați site-ul dvs. optimizat și prietenos SEO

CMS DEDICAT PENTRU MANAGERI EXPERIMENȚATI


Caracteristici Custom CMS

Sistemul nostru de administrare a conținutului (CMS) este ușor de utilizat, vă permite să creați, să editați și să publicați conținutul site-ului dvs. web, inclusiv următoarele caracteristici:


creare site cms custom

Actualizați textul site-ului, link-uri

Gestionarea nelimitată a paginilor

Galerie Foto

Catalog de produse

Bannere și grafică de site web

Autentificare Securizata

Link and meniu management

Simple HTML Editor

Blog

Structura prietenoasă cu SEO

Integrarea social media

Google Map integrareServiciile NOASTRE PROFESIONALE

Dezvoltarea de șabloane web

Vă vom oferi o structura perfectă, SEO-friendly, bazată pe platforme , compatibilă cu standardele web pe care să vă construiți site-ul web.

Programare custom CMS

Dacă doriți să dezvoltați o aplicație personalizată sau o caracteristică pe care CrearesiteRomania.Ro nu o include deja, să o construim pentru dvs.

Migrarea site-ului

Încercați să vă mutați site-ul într-un CMS custom ? Să ne ocupăm de migrație sau să vă ajutați echipa să accelereze procesul.
Impreuna schimbam imaginea afacerii tale


Echipa de la CreareSiteRomania.Ro este concentrata asupra functiei ,gradului si gestionarii site-ului dumneavoatra ca un activ de afaceri. Noi dorim sa asiguram cel mai bun continut web pentru clientii nostri astfel inca vizitatorii sa poata gasi cu usurinta si intuitiv informatiile pe care le cauta, rezultand intr-o experienta placuta si productiva.


CONSULTANTA WEB FREE

Portofoliu Nostru Web

Noi construim ‘legaturi’ prin tehnologia web, în scopul de a plia obiectivul clientului la cerintele nisei de business.

DETALII PORTOFOLIU WEB